miércoles, 18 de marzo de 2009

Reunion Participants

El dia 17 de març es va celebrar la primera reunió delsparticipants del CAMPIONAT DE CATALUNYADE CARRETONS.En ella es va acordar:
  • 1. A la sortida de cada circuit no s´empenyarà el carretó a no ser que no hi hagi prou baixadai el carretó no baixi amb suficient força, en aquest cas es deixarà un marge de varis metres.
  • 2. Aquest any no es mirara molt prim perode cara al proper es miraran de modificartots els carros que duguin peçes senceresde cotxe ja que esta prohibit.
  • 3. Cada equip participarà amb el seu carrotota la temporada no poguent canviar-loper unaltre.
  • 4. El sistema de punts començara desde el primer fins a l´ultimparticipant repartint els punts. Tants com participants siguin.
  • 4. Un altre dels punts importants que es van parlar van ser les puntuacions, i va quedar de la seguent manera: (tenint en compte que som 12 participants) 1ªposició- 14 punts//2ºposició 12punts//3ªposició 10punts//4ªposició 9punts// 5ªposició 8punts//....//12ªposició 1punt

Gabriel y Alberto

21 comentarios:

  1. El punt 3 no tenia entès que quedés pactat així, no sé si vaig ser l'únic que no ho va entendre bé!

    ResponderEliminar
  2. es veritat el punt 3 no es va kedar així,anonim no sé ki ets pero estic amb tu!

    ResponderEliminar
  3. HOLA BUENAS!
    El tema lo hablemos pero no quedo nada decidido del todo, gabriel y yo lo hemos estado hablando y nos hemos fijado en otros campeonatos en los que no se permite.
    Además nos parecia injusto ya que lo justo es que el carreton inscrito sea el que acuda a todas las pruebas.
    un saludo

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que el punt 3 tindria que se mes flexible,i mirar d´entendre els problemes que puguin surgir amb una carrera!!amb una estampada,et perds 2 o 3 carreres i a pendre per sac la temporada!!Jo tambe estic amb vosaltres anonims!!!

    ResponderEliminar
  5. un campionat flexible es va parlar per ser el primer any no? ke voleu fer un mundial?o un campionat galleg??ke passa nomes uns ficseu amb normes de l'altre gent??no us volgueu menjar el mon el primer any,ke si ara aixo no, ke ara aixo tampoc....el final i el cap els carretons es una diversio, no una competicio per 4. gracies

    ResponderEliminar
  6. QUE ES AIXÓ D'ANONIM??
    Que no voleu dir qui sou?
    Les coses s'han de parlar donant la cara, y una cosa si teniu tan clar l'asunt perque no el vau treure cuan al final de la reunió vam dir, els punts que van quedar decidits?
    I si qualsevol punt no cuadra es parla i punt, però no nem com nens criticant tonteries, perque us recordo que aixó ho fem per diversió.
    Nosaltre no estem imposant res.
    Alberto

    ResponderEliminar
  7. hola, ami em sembla be la feina que estan fen alberto i gabriel, yo crec que si en una cursa t'estampes i i trinches ya saps que et toca currar tota la nit per tenir-la apunt per la propera. si no es posen unes normes al final sera una cursa d'aixams no d'andromines y per una altra banda las normes de la fedei y han sigut tota la vida no es que se les estiguin inventan, si creus que els carretons son una diversio ya saps que et toca participar en la categoria d'ecsivisio,y crec que s'esta parlant d'un campionat??? doncs respectem les normes. que ami tambe m'afecten.

    mesquintus.

    ResponderEliminar
  8. alberto i grabriel esteu fent molt bona feina,feu el que volgueu el 18 d'abril a reventar el crono xD,a kina hora sa de ser allà?¿?records dels vostres amics speed carro!

    ResponderEliminar
  9. bones desde la terra ferma!

    a vere ( i escriure en lleidatà, tal i com sone)...

    la meva opinio es q lo mes maco es participar sempre amb un sol carretó i sortir a patir, vigilant de no trinxar-lo a la primera de canvi. si un disposa de dos carros, i per problemes tecnics n' ha de utilitzar el de reserva, aquest hauria de ser similar al q ha tingut problemes... el q no trobo be es q un participi amb un careto de 300 kgs i a la seguent cursa despues de algun problema es presenti amb un superlleguer i millorat de nomes 50 kgs.... si un te un subaru de rallies i peta, participara amb un altre subaru, no amb un supermodeloquetecagues, si un trenca un mclaren, participara amb un altre mclaren, no amb un prototipo ultrasecret, no? de totes maneres, crec q lo maco es sortir amb lo q tens, i patir fins arribar a la planuria de la meta, i no el fet de tenir una escuderia amb 3 cotxes, ....espero haver-me explicat mes o menys be, o si mes no q se m' hagi entes.... ( es q a la reunio no vaig xerrar gaire pq estae acollonidet i no coneixia a ningu, pero ja mos anirem coneixent, ja)
    mos veiem a la zona alta d' artes!!

    albert, pilot de AMUNTQUEFABAIXADA.....LOS DE LLEIDA!!!

    ResponderEliminar
  10. Donem tota la rao amb els lleidetans!!!!!amb tot lu que han escrit,pero tambe donem la rao a speed carro,feu el que vulgueu amb les normes i a reventar cronos el 18 d´abril a artes!!!


    Sidru
    Kiko "ELS PESCALLUNES!!!"
    Jordi
    I RECURDEU:
    "PIT I CULLONS I MARIKITA L´ULTIM!!"

    ResponderEliminar
  11. m' encanta la frase de PIT, CULLONS I MARIKITA L' ULTIM! no sas tu el fart de riure q em vai fotre sol devant l' ordenata com un gilipolles!! jajajjajaja

    ens veiem a artés! o per aqui!

    albert, AMUNTQUEFABAIXADA

    ResponderEliminar
  12. ALERTA!!!jejejeje aquets de lleideeeeee tan com una cabra!!!aquest any em fa l´efecte que riurem molt!!!!

    Sidru
    Kiko "ELS PESCALLUNES!!!"
    Jordi

    "PIT I CULLONS I MARIKITA L´ULTIM!!!"

    ResponderEliminar
  13. osti si riurem neng, pq lo q es guanyar....jajajajaj!! som els minardis dels carretons! pero algu ha de fer bulto a la parrilla de sortida no?? ens veiem!

    ResponderEliminar
  14. hola bones!
    soc l'Alberto, tinc una pregunta estarieu disposats a portar un sponsor al carreto si aquest ens dones algun tipus d'ajut, ja siguin trofeigs, o el que sigui??
    es de cara a mig plaç!
    una salutacio

    ResponderEliminar
  15. sisisisi...als minardis de la parrilla sempre els va ve un minim de recolzament! per mi si, no problem ( pero molt d' espai no tenim)

    mos veiem!
    albert, lo de la terraferma

    ResponderEliminar
  16. el que fagi falta alberto tot sigui per tirar endevant aquest campionat.

    hey vindreu a suria? les inscripcions seran el mateix dia el preu son 3€ per cap no per carro

    salu y força al canut jejeje.

    ResponderEliminar
  17. HOLA BONES!
    En principi si que hi anirem a suria, i conduirà el pol.
    Ens veiem!!
    una salutació

    ResponderEliminar
  18. cuantes mes ajudes tinguem millor!publicitat si,xro que no sigui molt gran.....A suria.....mirarem de venir xro encara no tenim res lligat perque voliem marxar xro ja es veura.....
    "pit i cullons i marikita l´ultim!!!!"
    "Els pescallunes"

    ResponderEliminar
  19. Pescallunes!!!kuan tu vas,nosaltres tornem!!(amb la copa a la mà!!!)JAJAJA Speedcarro/Rs

    ResponderEliminar
  20. Nosaltres al final no podrem anar a Súria, que vagi molt bé la pretemporada ;) ens veiem a Artés!!

    ResponderEliminar
  21. Si,si,millor amb unes quantes copes no?¿?¿?jajaja(SPEED CARRO AL KARAOKE!!)AL GOOGLE HU TROBAREU!!no te desperdisi!!!Alla on aneu vigileu que sempre hi haura algu amb una camara o movil apunt!!!jejejeje
    Els Pescallunes!!
    "PIT I CULOLONS I MARIKITA L´ULTIM!!"

    ResponderEliminar