sábado, 18 de abril de 2009

CLASSIFICACIÓ


Aqui la tenim!!!! Els primers temps del campionat!!
Moltes felicitats a l'organització d'Artés i a tots els corredors que sense vosaltres aixó no seria possible!
Espero que els disfruteu i fins a Santa eulalia de ronçana!!

20 comentarios:

  1. osti! 3 puntets! ja va be q falli gent...jajaja. Mos veiem a sta eulalia!

    los de lleida

    ResponderEliminar
  2. Jajajajaja, Sidro... em sembla que ja t'ha fallat algo eh? Un segon... déu n'hi do... ai ai...k això fa aigües...

    ResponderEliminar
  3. Desde Súria gracies per donar un bon espectacle espero que la proxima ens trobem de nou, vingueu tots, i poguem fer de suria prova puntuable per el campionat de catalunya.

    PD: L'any vinent mirarem de fer mes llarga la baixada, per els que veu venir: desde el cementiri.

    ResponderEliminar
  4. Molt bona l'organització d'ahir! Tant la seguretat com els 3 cronos a la línia de meta per reduir el marge d'error

    Felicitats!!

    Ara a celebrar-ho amb un vi de la terra, jeje

    Ens veiem a Santa Eulàlia amb més ganes i més forces ;)

    SpeedCarro, non stop!!

    ResponderEliminar
  5. desde lleida i com me va dir speedcarro, aixo no es pot parar.... Aquest any correrem amb lo minardi lleidatà, pero en paralel ampesarem un per estar al nivell l´any q ve i deixar lleida a uon toque...A DALT!

    una abraçada desde lleida, i merci pels consells i bon rotllo!
    albert, lo lleidatà

    ResponderEliminar
  6. Des d'Artès donar les gràcies a tots els participants i a l'organització del campionat que gràcies això hem tingut un ple de públic i sobretot de participants, un total de 21!!!

    MOLTES GRÀCIES!
    PD. Penjarem els temps de les dues curses, fotos i links de videos ben aviat a: http:\\baixadandromines.myblog.es

    Per cert no ens diem "Artesencs full equip"ens diem "Trencabroques team"

    Espero que hagi agredat, és curta però per començar a escalfar i entrenar pq no! ens veiem a santa eulalia i espero que això continui l'any que be

    ResponderEliminar
  7. esperem q si, a vore si ara me currare un trasto nou x no re! jajaja... aquest any aguantarem lo minardi... ens veiem en un meset

    desde lleida

    ResponderEliminar
  8. Que vol dir aixo de fer aigues¿?¿?Tu,que no ser qui ets,creus que fer una segona posició amb la calitat que hi ha aquest any no te merit??A nosaltres ens sembla que si!!Per aixo et dic que no ens falla res i tampoc en preocupem!!Qui s´ha de preocupar mes?Els que estan sempre a dalt(SPEEDCARRO,NO M´APRETIS,ETC...)o els que sempre em estat per darrere d´ells??(ELS PESCALLUNES)Tranquil que el carro es nou per nosaltres,a mesura que passi el campionat les coses es posaran a lloc!De moment:1ªbaixada jan n´han caigut uns quans!!jajaja
    Numes dirte un datu:l´any 2008 nosaltres estavem entre 5,6 o 7 segons per darrere d´ells(SPEEDCARRO,NO M´APRETIS,BAHALARAMPA i fins i tot L´EVO 9)i aquest any 2009 1ª baixada i..........PAM!!!!2ª posició!!!Qui creu VOSTÉ que s´ha de preocupar mes?¿?¿NOSALTRES O ALGUNS ALTRES?¿?(esperu resposta i com a minim el seu nom,que ja som grandets.)
    I per que fa la gent d´Artés sou tots una colla de bojos!!vau veure els trencabroques?¿?Estan com una cabra!!Quina volcada!!!!L´organització un 10!amb 30 o 40 minuts vam fer les 3 baixades!!Molt be gent i tranquils que l´any vinent tornareu a tenir ELS PESCALLUNES fen tromalar ARTÉS!!!!
    "PIT I CULLONS I MARIKITA L´ULTIM!!"

    Sidru
    Kiko"ELS PESCALLUNES"
    Jordi

    ResponderEliminar
  9. Sidru vols estar trankil!!!recorda!!(detras de una pelota,sale un ñiño!)Pisa el freno!!!uUUUUAAAAA ke me meOOOOOOOOOo!!jajajajaj

    Els teus veins!!!jajaja

    ResponderEliminar
  10. hiey!!! que tal companys ?

    va estar dpm, gracies artes per la bona organitzacio y bon fer de la gent y bon rollo que hi havia,

    un punt a remarcar; el cual es va parlar a la reunio que varem fer en el seu moment on es va parlar de inercia total si hi havia desnivell, el cual crec jo que artes hi era y no es va fer no es per entrar en discusions pero no es el mateix empenyer 1 que enpenyer 4.

    pero estem contens vam acabar que ja es molt salut

    ResponderEliminar
  11. Bon dia Mesquintos aixo ke diuss..ke vols dir ke amb 6 metres et treiem 5 segons?¿?em anat a moltes baixades i gent ke eran 6 o 7 empenyen i ke?¿?lany passar levo 9 ens va guanyar amb algunes curses i era 1 nano empenyen!!!!en Bahalarrampa son 2 tius amb un carreto molt diferent els altres i el tenim enganxat a redera!

    Tu pots fer el mateix!!!!!i aixo del 6 metres es igual per tots no com l'any passar ke 1 enpenyia 15 m i laltre 20m!!!
    cada circuit es un mon!a i una cosa crec ke tens molt potencial per plantar cara a tots! apa adeu crack!!!

    ResponderEliminar
  12. bona tarda speed!

    el que vui dir, es el que es va parlar de fer un campionat amb inercia total y que si no hi havia prou desnivell com per arrancar es faria amb sis metres i crec que artes es podia haver fet amb inercia.

    jo no he dit que en sis metres em tregueu 6'50seg.jeje

    pero si crec que l'inercia d'empenta que pots tenir amb una persona sola no es la mateixa que la de 4 tenin en compte el pes del carreto.posan un exemple simple :

    cardal'hi empenta a 200kg (en un lloc pla) tu sol i mira on arribes despres empenta'l amb 4 i em dius el que. pero crec que no fa falta es de calaix!

    pero com ja he dit tot arribara jaaaajajajajajaja!!

    salut ens veiem a santa eulalia

    ResponderEliminar
  13. IUIUIUIUIUIU JEJEJEJEJJEJ QUINA TENSIO NO¿?¿?jajajajajaja!!ara em toca a mi!!!Mesquintos:l´any passat em trobava amb el teu poblema 1 tiu empenyent per un carro de 250 kilos(pobre kiko)i sempre em cardaven!!aquest any.....3 monstrus per un carro de 100 o 150 kilos!!Aquest any no em carderan tan!!!Aquests de l´speedcarro tan malalts i van ben torrats de vi dolç!!!ja sel´s i girara la truita i es tindran que menjar els ous remenats!!!!!(I despres tindrem que portar els "clinex" per les llagrimes de cocodril!!)jajajaja SALUT I................................................FORÇA EL CANUT I.................................FORÇA A LA MÁ PER PUGUERSE-LA PELAR!!!JAJAJAJAJA


    ELS PESCALLUNES

    ResponderEliminar
  14. bones dsde la gp2 lleidatana... una pregunta...kin es el diametre o mesura maxima permesa x l´any q ve? es q he guipat un panda vell...i es temptador.

    mesquintus! he mirat allò... enviam un mail a acf4x4@gmail.com

    ResponderEliminar
  15. TRENCABROQUES TEAM20 de abril de 2009, 23:14

    EIIIIIIIII!! DE MOMENT JA HI HAN 8 VIDEOS PENJATS VOSTRES:

    HTTP:\\BAIXADANDROMINES.MYBLOG.ES

    FALTA EL NOSTRE VOLCANT!!ESPERO POSAR-LO BEN AVIAT

    ResponderEliminar
  16. sidro estic tranquil. ja us cardare ja aquest que aneu devant... tot arribara falten pulir algunes cosetes JAJAJAJAJAJA!!!

    pd:aneu al tanto que el quintillo va prenen nota! ;)

    SALUT!!!

    ResponderEliminar
  17. ja tinc preparada x un nou bolido. a vere si el puc strenar al setembre a st feliu de codines. mos veiem!

    desde lleida

    ResponderEliminar
  18. preparada la idea i disseny (q abans me qdat a mitges)

    ResponderEliminar
  19. sidro, una flor no fa primevera

    ResponderEliminar
  20. UIUIUIUIUIUIUIU..........Reparacions de ultima hora!!!!!i....................Dema i dissabte tot el dia testus per tenir la "OBRA D´ART" apunt!!!jajajaja Que tremolin la gent de sta.Eulalia que "ELS PESCALLUNES JA NO ESTEM CAGATS!!!"I hauran mes d´una sorpresa diumenge!!Per part nostra i per part d´un altre concursan!!Que es preocupi qui s´hagi de preocupar eh "SPEED???"O millor veniu amb l´RS i aixins tornareu a quedar 3ers!!!jajajajjajajaja ENS VEIEM DISSABTE ALLA ON SABEU VOSALTRES!!!Petons i abraçades dels teus estimats amics ELS PESCALLUNES!!!JAJAJAJAJJAJAJAJ

    ResponderEliminar