martes, 8 de septiembre de 2009

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT


HOLA A TOTS!!!
CLASSIFICACIÓ PUBLICADA!!

2 comentarios:

  1. HOla gent,

    Ja he penjat les últimes fotos del primer Campionat de Catalunya de Carretons. Gràcies a tots per les vostres opinions i com no, per la copa, que em va fer molt feliç alhora que em va sorprendre molt. Mai està gens malament que una cosa que fas per afició i perquè la teva colla hi està implicada acabi portant-te tanta satisfacció. I no ho dic només per la copa sinó per les amistats que hem fet i per la gent que hem anat coneixent. Acaba el primer campionat i n'estic molt i molt content. Per via doble, pq som Campions i pq he fet bons amics.

    Apa, a cuidar-se gent,

    ArNaU

    P.D: Ja sabeu, les fotos fent click al meu nom.

    ResponderEliminar
  2. sips arnau...jo comparteixo la mateixa opinio... he conegut gent tan collonuda q no m' ha sabut gens greu fotrem les patejades kilometriques per passar un ratet amb vatres ( tot i no tenir carro)

    ara q ja en tinc.... alla on hi hagi una baixada, hi haura un lleideta!! ( i espero trobar-vos a la gran majoria eh?) espero q malgrat acabar la temporada, ens anem veient o mantenint lo contacte!

    gracies alberto per muntar aquest tinglado! i gracies a tots vatres pq sou collonuts!

    pd: arnau, fots unes fotos q son una caña!!! i ja tenie ganes de vorem en una foto teva muntat en LO MEU PROPI VEHICLE! wahahahah

    albert...lo lleideta

    ResponderEliminar