martes, 1 de diciembre de 2009

CONCLUSIONS REUNIÓ 22 DESEMBRE 2009

PUNTS PARLATS I APROVATS A LA REUNIÓ:
  • Cronometratges de totes les baixades puntuables pel campionat amb fotocèl·lula.
  • Planificació d'una baixada puntuable pel C.I.C. situada a Euskadi, programada pel cap de setmana de l'11 de Setembre, que serà una cursa similar a l'anterior Carrera de Campeones, que s'annomenarà Copa Federaciones, que constarà de dues baixades una situada a Catalunya, i una altra a Euskadi.
  • Canvi de nom, deixant de ser CAMPIONAT CARRETONS CATALUNYA, A CAMPIONAT INERCIA DE CATALUNYA, per tal d'englobara les categories lleugeres (Street luge, long board, Gravity Bikes, ....)
  • Presentació de l'Associació d'Inèrcia de Catalunya.
  • La búsqueda d'un segur mèdic per les baixades.
  • Elecció dels dorsals.
  • Unió entre els tots els components del campionat per tal de fer força en els aspectes que arribat el moment sigui necessari.
  • Tot component del campionat que pagui la cuota anual per participar al campionat, automaticament passarà a ser soci de l'Associació d'Inèrcia de Catalunya.

Per qualsevol dubte, 625 640 638 Alberto.

5 comentarios:

  1. ATENCIO!!!! EL PETIT PESCALLUNES 2010 JA A COMENSAT A FER ELS SEUS PRIMERS PASOS!!!(Ja hi haura algu que comensara a tremolar i nosera del fred!!!)

    ResponderEliminar
  2. felicitats campions es una grandissima noticia!!!!

    ResponderEliminar
  3. Speed Rs diu: els pescallunes si am 7 anys n han tret mai les castanyes del foc n les treuran pas mai ja heu fet tard nois... jaja si vols et deixo els caminadors del meu nebot si ja fa els primers pasos pode anirien b tot es provaru cm dieu.....BON NADAL A TOTHOM

    ResponderEliminar
  4. wahahahahahah aixo volia llegir jo! els vells piques i el bon ambient!! BON NADAL DESDE TERRES EMBOIRADES!

    ResponderEliminar
  5. Bones a totsssss!!!!
    Ixo ja comença a ser lo k era, akest any estarà mes apretat que mai, ja que cada vegada els carretons van creixent i van sent molt mes bons!!!!
    Ens veiemmmmmmm
    Bon nadallllll

    Bahalarrampa

    ResponderEliminar