lunes, 6 de julio de 2009

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT


Aqui la teniu, la classificació del campionat!!

que vagi molt be i fins a polinyà!!!!!

56 comentarios:

  1. hey..felicitar al guanyador...i de pas felicitar a team espardenya per la bona posicio aconseguida tb felicitar a trencabroques team per tornar la nova copi sencereta!!! jajajjaaj tot i q IVI, com a lastre no se jo si amb 40 i piko kilets sera de molta ajuda,, wajajajajaj ( es coña eh?)

    apali family...mos veiem en quant passo la transsegre!! ( lo primer es lo primer)

    ah, mesquintus, merci per la samarreta!

    albert. lo lleideta

    ResponderEliminar
  2. JEJEJEJ
    ETS UN KRAK, PERO TIU TAS BOIG ET VA FALTAR POC PER VOLCAR EL TERRANO!!!!
    UFFF JO PENSABA QUE VOLCABES!!!!
    ENS VEIEM!!
    ALBERTO

    ResponderEliminar
  3. wahahahahah estae tot sota control! si ho faig cada finde el cabra..( no guanyo per reparar el 4x4).

    bueno...felicitar-vos a tots ja posats pq val la pena fer kilometros nomes per veure l' ambientillo q hi ha...i aprepareuvos pel septembre pq los lleidetans tornarem! poder no serem los mes rapits...pero si los mes escandalosos! WAHAHAHAHAHHAHAHA

    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  4. "team espardenya"

    iepaaaa!! hola a tots!
    vull donar les gracies al alberto i l'hector per la seva ajuda per baixar amb mi air merciii nanus!!!
    albert lo lleideta! mercii, per cert la semana k be et trobarem a faltar! jejej
    aaapa salut i fins la semana k be!

    ResponderEliminar
  5. l'equip speedcarro vol felicitar la gran victoria de l'equip Bahalarrampa,i sobretot a lequip team espardenya per la seva 2 posicio ke su mareix moltissim,i la 3 evo 10,i de part nostre seguir milloran per la proxima cursa,ens veiem a POLINYA!!!!adeu FIGURES!!!!! PESCALLUNES A 3 punts jajaja!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Sidru que va passar a odena?eeh com es k vai quedar davant teu amb un neumatic diferent ehh ??

    A mhan dit q la de Polinya es molt plana no ?
    osigui aneuvos preparant
    Alberto Inercia o Emputxant ?????

    albert de l'speed quan vulgis pujar digau ee (tranqui ia anire frenanat)

    Team espardenya us vull veure a dalt de tot!!!!!

    Roger
    LaBalaVermella.tk

    Team Roman

    ResponderEliminar
  7. HOLA A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    K TAL??!!!Vull dir tantes coses que nosé ni per on començar... ains, ains... Bueno començaré, per agrair-vos a TOTS, l'aculliment k vaig tenir, ja que em veu fer sentir, com una més de vosaltres, i va ser genial!!!sou collunuts!!!
    També agraïr a l'equip TRENCABROQUES TEAM: SERGI, EDUARD, I DAVID(me kdat amb els vostres noms eee!!jejeje), per deixar-me viure akesta experiència amb vosaltres, i gràcies per aguantarme amb els nervis que portava a sobre!!! ara, això si, em sap greu per vosaltres, pk això hos passarà factura, ja que com que m'ho heu deixat provar, i m'ha agradat, VULL REPEEETIIIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!!jajaja així que ha sabeu!!! (ah!!i men recordo que hos dec una birra, eee!!).
    I per últim agrair com no, a l'Albertillu(lleidetà), gracies niñu, tot akesta experiència que he viskut, sense tu no hagues set possibleeeeeee!!!
    Bueno, ja no hos rallu més!!! GRÀCIES A TOTS!!!I FINS LA PROPERA!!!(PK NI HAURÀ)...

    IVI :p

    ResponderEliminar
  8. Roger kuan et vagi b am portes am fa gracia trankil am mi n tens pas k frena ja u pots donar tot al limit del carretó i el teu potencial stic curat espants merci d totes maneres ens veiem a polinya

    ResponderEliminar
  9. Hola gent,

    Ja he penjat les fotos d'ahir al facebook aixi que si hi voleu fer una ullada ja ho sabeu, feu click al meu nom d'aquí sobre...

    Espero que us agradin,

    A cuidar-se i fins la pròxima,

    ArNaU

    ResponderEliminar
  10. TRENCABROQUES TEAM6 de julio de 2009, 21:57

    eis gent!!
    Gracies IVI per fernos de copi va ser una nova experiencia portar una noia al twingo jejeje que no corre ni empenyent el puto carru l'any que ve fotrem una makina infernal ara ja sabem de que va i em pagat la novatada!! pro en fi ara acavar el campionat em el bon rollu que hi ha ara encara que fem ultims( tot i que m'emprenya grrr)
    apa ens veiem a polinya
    salut Sergi!

    ResponderEliminar
  11. jajajjajaja
    Em sembla que aquesta vegada el ZASCA!! mel tindre que menjar en patates!!!(Quina rabia)
    Pero tranquils......Aprofiteu que les baques estan grasses que ja vindran les primes i llavors........ZASCA!!!!Aqui estaran un altre cop els PESCALLUNES!!!JAJAJAJJAJA
    Per Polinya........Primer reparar els desperfectes ocasionats i......
    pit i cullons i ja es veura que pasa.....
    Com diu l´speed... a 3 punts!!!!Tan per davant(KUIDAO ALBERTITO) com per darrera(HEU DE CORRE MES SPEEDCARRO PERO SENSE XOCAR!!JAJAJAJ)Falta molt per acabar i cada carrera sera un mon!!!!Res esta acavat per els PESCALLUNES!!
    Roger......Millor no et contestu i numes et puk dir que..........FELICITATS i disfruta que aixo es repetira poques vegades mes..........
    Numes una ultima coseta a TORELLÓ DISSABTE A LES 7 DE LA TARDA TENIM UNA BAIXADA AL BARRI DE LA PLAÇA JOANOT MARTORELL!!
    Si hus atreviu veniu i........a veure que pasa!!!!jajajajajjaja

    ResponderEliminar
  12. ArNaU, fotògraf dels Speedcarro6 de julio de 2009, 22:43

    Sisi Sidro, però diria que pocs haguessin sigut capaços de reparar la direcció trencada soldant-la, que aguantés, i encara tenir temps de tornar a baixar per fer el 4t millor temps... I el mateix per tu eh? xD Cal conduir més ràpid però sense menjar-se les bales de palla... xD

    Apa, a cuidar-se,

    ArNaU

    ResponderEliminar
  13. yeah...aki lo lleideta! vec q els anims estan calentets! pero mi jugo lo q vulgueu q els q van baixar mes be son els trencabroques...tan ben acompañats...per aixo van quedar dels ultims...per fer-sho durar!!! q cab...
    pero trankis q pel septembre tornarem... amb un carro molt millor i de pas re-apadrinarem la carretonaira girl! aixi q sergi i cia...neu preparant una nina inflable per sustituir la copi! ( bon rotllo eh?)

    mos veiem a hostalets fent de copi, o de relacions publiques, o de coche remolcador ( pessim, ja ho se)

    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  14. JAJAJAJAJA!!ALBERTILLU TAS COM UN LLUM!!!!!!!!I AIXÒ,AIXÒ, A MI APADRINEUME!!!K MAGRADEN LES EMOCIONS FORTES!!!JUASJUASJUAS!!!
    HAIG DE DIR QUE AIXÒ ES QUE DIU L'ARNAU ES VERITAT, ELS SPEEDCARRO,S'HA DE RECONEIXER QUE TENEN MOLT MÈRIT, JA QUE SE LA VAN FOTRE, VAN ARREGLAR EL CARRO, I VAN TORNAR A BAIXAR, I KEDANT AMB BONA POSICIÓ!!! AKETS CULLONS N ELS TÉ TOTHOM EEEEEEEEEE!!!
    Pero bueno, ja està be això que algun dia guanyin uns i els altres dies uns altres,així es més emocionant!!!si sempre guanyessin els mateixos!!!kin aburriment n??
    La questió es no ATAVALARSE ja que encara queden moltes curses, i no hi ha res decidit!!!ni perdut... o si?

    IVI

    ResponderEliminar
  15. sou mes dolents tio, vaig mer rapid jo en cadira de rodeees! jajajajajaja

    vagi beee patosooos frikis, apreneu a conduir que feu vergonya!



    IVI

    ResponderEliminar
  16. aixo es escaufar l´ambient!


    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  17. em dic xavier serra el que arosega els ous per terra vols llet condensada? He vist la majoria de les vostres carreres, i la veritat es que a apart de que "speedcarro" i "pescallunes" son ilegals sou dolents... ni fen trampes podeu donar emoció a una bona carrera, feu vergonya... i alguns altres van amb uns trastos que a sobre de anar malament podeu fer mal a la gent, esteu mes aviat bojos...

    nomes feu que anar a pobles a molestar el veinat, que a sobre que us estampeu contra les valles els que som del poble hem de escombrarla perque amb la moto o el cotxe ens podem caure...

    rucs, mes que rucs

    xevi

    ResponderEliminar
  18. Hola arrossegador dels ous per terra

    A mi m'es = del que en pensis dels nostres carretons.
    tu tal i com estic veien lunic que saps es criticar per aqui el blog no ens ho saps venir a dir a la cara quan estem alla tots concentrats a punt per sortir.

    cada carreto fa el que pot per fer un bon resultat i tots porten les mesures de seguretat que li pertoquen.

    El veinat dels pobles que hem anat cap ni un s'ha queixat. ni el veinat , ni lajuntament, ni ningu. Aixi que no ens vinguis am aquestes històries.

    Si no t'agrada escombrar dons t'aguantes perque tots els carretons fem el possible per no fer cap destrossa ja sigui per bales de palla que per tanqes.
    A part de que amb un cotxe no pots caure i amb una moto si caus es perque ets mes dolent que el pebre conduint aixi que tu a la teva.

    Ara crec que el que fa vergonya ets tu perque tot lo que acabes de dir no te cap sentit.

    Vinga va vesten a passeja un ratu i que se't abaixin es fums am la pluja.



    Marc Roman
    Buggy Racer 3

    ResponderEliminar
  19. No entraré en el joc de l'insult fàcil i la crítica despectiva.

    Només vull deixar una cosa clara, i que ja em comença a mosquejar, el tema il·legalitat.

    No sé si ho saps però les normes es van decidir al principi del campionat i si allà es va acceptar que speedcarro i pescallunes eren legals ara no em vinguis a dir el contrari. Si l'any vinent es decideix que són il·legals i continuem baixant després digues el que vulguis, però de moment tot és legal si així s'ha acordat.

    Només estic d'acord amb tu en una cosa, estem bojos. Baixar amb andròmines té el seu risc, cosa que saben els organitzadors i nosaltres. Potser és la gent que ve a veure-ho que no ho té present.

    En el moment que el poble organitza una activitat com aquesta ha de saber quines responsabilitats comporta. Si en el teu poble no escombren un cop finalitzada la baixada, potser el problema el té l'ajuntament, no nosaltres.

    Per últim recordar-te que ignorants com tu no faran mal bé un campionat que acaba de començar sinó tot el contrari, ens unirà més per millorar!

    A cuidar-se!!

    ResponderEliminar
  20. hola bones!!!
    xavier, soc l'alberto, deixat de tonteries, no hi ha cap carretó ilegal, aquest any ho vam acordar aixi i punt.
    Tambe dir que poca gent fa com nosaltres, arribar dues hores abans de la baixada i entre tots donar un cop de ma a l'organització per muntar el circuit!
    i en cuant a les andromines, tots fem el que podem, uns millor altres pitjor, pero lo mes important: tots ho passem be!
    A i per cert, en lloc de donarte vergonya, no serà que tens enveja de veure uns bojos k s'ho estan passant de conya amb una cosa tan simple com un carretó!!
    Podem estar tranquils que com diu el santi, no es carregarà el campionat!!!
    A disfrutar!!!!!
    A i perque no et presentes a la proxima cursa, i parlem be entre tots??
    ens veiem!!

    ResponderEliminar
  21. K ESTÀ PASSANT AKI!!!???!!!
    Tik FLIPANT!!!I VULL ACLARAR ALGUNS PUNTS:

    1-DIR-VOS K HI HA ALGÚN CAB.. K TA ESCRIVINT I FIRMA AMB EL MEU NOM!!!JA QUE AIXÒ:(sou mes dolents tio, vaig mer rapid jo en cadira de rodeees! jajajajajaja vagi beee patosooos frikis, apreneu a conduir que feu vergonya!)NOOOOOOOO HO HE ESCRIT JO!!! Suposo que la majoria de vosaltres, us ho haureu imaginat, ja que no te llògica que vingui a veureus, i vulgui continuant venint i participar en les carreres, si penses això de vosaltres!!!i també dir-vos per si algú que en té algun dupte, que a la hora que s'ha escrit akest post, una servidora estava a l'acadèmia a barna!!!x lho tant impossible!!!
    2-DIRLI A AKESTA PERSONA QUE ES TAAAAAAAAAAAAANT VALENTA, per escriure fent-se passar per mi, que jo seré noia, peró que si té els cullons de fer servir el meu nick,que vingui i k em digui ki és, k li explicaré una conte, i no d'aquells k tenen un bon final, precisament...
    3-XAVIER, SI NO TAGRADEN EL MÓN DELS CARRETONS, TINK UNA PREGUNTA??K HI FAS A AKEST BLOG DONÇ??INTERNET ES MÉS AMPLI EEEEEEEEEEEE!!!I si dius k tan bojos, hi ha una dita k diu: KDA LOKO KN SU TEMA, N?donç au, tu cap al teu, i deixans trankils a nosaltres, macu!!!
    4-MARC, SANTI I ALBERT!!Estic totalment d'acord amb vosaltres!!!

    BUENO, ESPER-HO QUE HAGI KDAT TOT ACLARAT!!!

    ESTEM EN CONTACTE GENTTTTTTTTT!!!I RECORDEU!!!K DIGUIN EL K DIGUIN, PER MI, DESDE EL PRIMER DE LA LLISTA, FINS AL ÚLTIM, SOU UNS CRACKS!!!!

    APAAAAA DEWWWWWWWWWWW!!!

    IVI(AKESTA SI) :p

    ResponderEliminar
  22. xavier serra tu deus ser el tipic gamarus ke no li estar res be del ke fan el teu poble,el proxim any ojala et passin per sobre,ke despres vindre jo per redera i amb pixare sobre teu!!!!jajajaja

    bona feina carretonaires!!!!!

    ResponderEliminar
  23. i si tant et molesta la palla perque no ajudes a l'organització del poble a recollirla? si no t'agrada no cal que entris al blog, ningu t'obliga,jeje quina gent mes amargada...
    i si tan molesten als pobles perque ells organitzem les carreres i truquem per entrar al campionat?? jeje ILUSO abans de parlar informat...

    ResponderEliminar
  24. bones sr xavier serra, lo q arrossega los ous per terra... dius ems amunt q tu amb cadira de rodes niries mes rapid. segur q per aixo arrossegues los ous per terra...pq sense cames es facil q et toquin a terra.

    tb dius q mos has vist en la majoria de carreres...pues si tan malament et caiem pq no et dediques a cuidar bonsais o algo aixi? q pase q no tens amics i has d' entrar a donar pel cul? pq estic segur q es la falta de cariño lo q et porte a dir tantes tonteries ( i segur q si tens amics, es pq l' estat els done una beca per agunatar a retrasats com tu). i no et dignos a contestar-me pq ja he perdut massa temps de la meva vida amb tu, aixi q ara tiro de la cadena del vater i ja te vist i llegit prou.
    i lo de la palla no crec q sigo tan greu, al cap i a la fi segur q tu t' hi mates cada dia a palles i per aixo estas tan amargat! si es q s' ha de ser astruç!!! ruuuuuc!

    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  25. es que xavier... tu si que ets friki
    ILUS



    IVI

    ResponderEliminar
  26. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  27. si et pares a pensar, lo que fem si que es una mica friki ee...


    albert, lo lleidetà

    ResponderEliminar
  28. nomes as de reflexionar amb el que feu

    ResponderEliminar
  29. lultim le dit jo... en xavier serra

    ResponderEliminar
  30. hola bona nit a tothom!!

    viam sr xavier tu ho veus normal? com ja ta dit varia gent el k no pots fer es entrar en aki del tiron i liarte a criticar, com molt be tant dit si no tagrada aket mon simple i unicament el k as de fer es no entrar en aket blog, perque criticar es molt facil. Noi fes na cosa si tant valent ets perki , agafa un carreto i vine a fotrens canya si segons tu som tant dolents som.

    aapali ja magradaria veuret la cara tros de burru!!! jajaj adew siau

    ResponderEliminar
  31. Xavier

    .Aixo de que tun pare va ser 5 vegades campio no t'ho puc desmentir pro tal i com vam acordar aquest any el reglament el vam "adaptar " als carretons que estaven fets perque ja no teniem temps de ferne un de nous per competir en el campionat segons el reglament. aixi que si et paresis a llegir el que posem intentante explicar el perque hi han aquests carretons ho entendries,

    .Aixi que si tan bo ets, vine a la proxima carrera i proves de guanyarnos a tots,


    Una cosa el teu pare es el teu pare i te unes habilitats, pero tu..., vols dir que les tens?

    ResponderEliminar
  32. si tens tants ous, no utilitizis lo meu nom per firmar..imbecil. i l´ivi ni mentarla ni tocarla! es una mes del grup... tros d´amargat. ja voldries tu amics com ella o com la resta de carretonaires. ah! i poder ton pare va guanyar 5... pero i tu? has fet algo de bo?

    ResponderEliminar
  33. .hola bones a tots!!
    a per cert no li contesteu mes, lo que vol es que entrem al drap, no hay mas desprecio que no hacer aprecio, feume cas, a partir dara que digui el que vulgui!, nosaltres a lo nostre!
    per cert les corves que vam fabricar a odena molt wapes ehhh!!,
    ens veiem

    ResponderEliminar
  34. es un avis de l'administrador, tots els comentaris ofensius seran eliminats.

    ResponderEliminar
  35. no feu cas a en xavier, no li contesteu mes, que es el que vol, que digui el que vulgui!!!
    feume cas siusplau!
    alberto

    ResponderEliminar
  36. .EL COMENTARI ANTERIOR ES MEU
    ALBERTO,

    ResponderEliminar
  37. HOLA BUENAS, ESTOY HACIENDO PRUEBAS, ALBERTO

    ResponderEliminar
  38. PERDONEU ALTRE VEGADA ESTÁN ESCRIVINT EN NOM MEU, JA QUE AIXÓ:es que xavier... tu si que ets friki ILUS), tampok ho he ecrit jooooooooooooo!!! No se k kony passa, ni ki és k ta escrivint per mi, el que si k diré, eske ja em comença a tocar els nassos!!! si akesta persona vol escriu-re k escrigui, pero k es limiti a ignorar-me!!!i k firmi amb el seu nom...
    Gràcies.. no+ era aixó!!

    P.D:Per cert, si la cosa contiua amb akest plan,en el sentit que algún c... segueixi fentse passar més per mi, passo de continuar escrivint per akest blog.. ja que passo de mals entesos,i confusions...el contacte amb vosaltres el vull continuar tenint, pero com k la majoria meu agregat pel facebook, ja en tink prou!!i els k no meu agragat ja sabeu!!!km més serem més riurem!!!

    Ptns


    IVI(AKESTA SI) :P

    ResponderEliminar
  39. hola bones, no us preocupeu que aixo ja no passara, perque ara controlare tots els comentaris, i no seran publicats fins que siguin aprovats per l'administrador!!!
    podeu escriure trankils, que cualsevol comentari que no sigui normal, no el publicare, i aquesta persona es fotra perque se li a aquabat el joc!
    ens veiem!!!
    una salutació,
    alberto

    ResponderEliminar
  40. En cuant a la baixada de polinyà, estem dialogant amb l'organització per buscar solucions, ja que han posat 2 badens al mig del circuit i aixo podria ser perillos.
    us mantindrem informats!!
    alberto

    ResponderEliminar
  41. ALBERT(ORGANITZADOR)
    Macaba de trucal l'albert lo lleideta per dirme k l'has trucat, pk jo no deixi d'escriure al blog!!merxi.. es tot un detall!!!tambe m'ha comentat el que va posar akell anònim de mi, la veritat es q no ho vaig veure, ja que quant m'havia conectat avui, ja l'havies borrat!!
    Bueno, dir-te, que merci per el teu apoyo, i per preocuparte per mi!!!I no, no deixaré descriure al blog, si avanç km dius, revises els missatges!!!merxi per tot!!

    IVI :p

    ResponderEliminar
  42. si han ficat dos badens que els treguin, perque amb un bot podem volcar facilment...


    ens veiem a polinya i ven fet administrador
    tenim un bon lider



    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  43. agregeume al facebook tots, que el c... del xavier serra comenta al meu nom



    un estimo carretonaires, sobretot a tu albert, gracias per tot


    IVI(AKESTA SI) :P

    ResponderEliminar
  44. TRENCABROQUES TEAM8 de julio de 2009, 22:49

    hola gent!!
    passeu del dropo akest del xavier que no sap pas el que es diu i si li aix de dir el que penso es colapsara la pagina!! en fi ignorant! i a sobre firmant en nom d'un altre persona ja et val!
    ens veiem a polinya si tot va be! i alberto que es aixo dels badens al mig? no canviis de recorregut que a nos. amb les suspensions del Twingo ens anira be per fer temps jejeje

    salut a tothom!!!
    Sergi

    ResponderEliminar
  45. a vere si me puc registrar per a q no puguin firmar amb lo meu nom pq el missatge de les 22.34 tot i passar pel filtre, NO ES MEU

    albert de lleida

    ResponderEliminar
  46. hola hola??? estic mirant de registrarme pq algu ha firmat a les 22:34 amb lo meu nom de alber lo lleideta,,, aixi q tot i la bona voluntat de alberto, encara hi ha lo pao aquet pululant per aqui...a vere si tinc sort i me puc registrar i punto...com albert4x4

    ResponderEliminar
  47. yeahhhhhh soc lo lleideta!! us informo q ja tinc encarregat el eix de darrere d' un marbella per treuren els frens i les rodes!! wahahahahh per 40 napos! i dema miro el calibrat i els casquillos de nylon gratix q me faran per la direccio davantera! aixo ja no pot parar!!! lleidetans power! ( ivi, ta passaras al bando dels de ponent...oi???) jajajaj

    mos veiem a la cursa de despres de polinya!

    ResponderEliminar
  48. una coseta soc l'alberto, crearos una cuenta y registraros asi no habra problemas con el nombre y el hecho de hacerse pasar por alguien!! BUENO asta pronto!!!

    ResponderEliminar
  49. HO SEMTO GENT!!!PERO JA PASSO DESCRIURE MÉS PER AKI!!!PER TERCERA VEGADA, PERO AKEST COP PER ÚLTIMA DIK.. ESTAN FENTSE PASSAR X MI, PK AIXÓ:agregeume al facebook tots, que el c... del xavier serra comenta al meu nom,un estimo carretonaires, sobretot a tu albert, gracias per tot), TAMPOK HO HE ESCRIT JO!!NOOOOO TAMPOK!!!A PARTIR D'ARA SI VEIEU ALGUN COMENTARI K FIRMEN AMB EL NOM DE IVI, JA NO MEN FAIG RESPONSABLE,PK JO PER AKI JA NO ESCRIURE MÉS!!SI HAIG DE PARLAR AMB ALGU JA HO FARÉ AMB TOTS ELS QUE TINK AL FACE!!!I PK SAPIGUEU QUE AKESTA SOK J REALMENT, DIRÉ ALGUNS DELS K TINK AL FACE: ALBERT(LO LLEIDETA), SERGI, EDUARD, ROGER, TONI..ETC..

    I AIXÓ VA PER EL F. DE PU.. K ESTÀ FENT SERVIR EL MEU NICK: HAS DE TENIR UNA VIDA MOLT TRISTA, Y UNA IMAGINACIÓ MOLT PÈSSIMA, PER DEDICARTRE A ESCRIURE COSES FENTE PASSAR PER UNALTRE, I PER N SAPIGUER NI BUSCARTE UN NOM PER TU, TOT I K SI VOLS.. CREC QUE EL DE DESGRACIAT, T'ANIRÍA FORÇA BE!!

    APA SIAU A THOTHOM, ENS VEIEM AL FACE!!!
    P.D: I RECORDEU K A PARTIR D'AVUI JA NO ESCRIURÉ MÉS AKI!!!

    IVI :p

    ResponderEliminar
  50. has fet ve albert, aixi fente una conta no hi haura cap problema, feuvos tots una!!!
    ens veiem!!!

    ResponderEliminar
  51. d'aquesta manera, si tots tenim cuenta, sabre millor kines puc deixar passar pel filtre!!!

    ResponderEliminar
  52. ara ben be tots tenim conte uns blogspot i altres d'altre, siusplau envieu-me el vostre conte al mail, amb el nom de ki sou, aixi l'administrador sabra quin comentari es de cadescun!
    ens veiem!!

    ResponderEliminar
  53. Ben fet, em sembla perfecte això Alberto,

    Ja n'hi ha prou de que aquest tio la lii d'aquesta forma

    A cuidar-se,

    ArNaU, fotògraf dels Speedcarro

    ResponderEliminar
  54. EN BREU PENJARE EL CARTELL DE LA SEGUENT BAIXADA!

    ResponderEliminar