domingo, 14 de junio de 2009

CLASSIFICACIÓ CAMPIONA




Aqui la tenim, la classificació actualitzada del campionat i la de la baixada, amb temps i posicions.


Que vagi molt bé, ens veiem a prats!

51 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. OOOOOEEEEEEEE!!!
    ALELUYA UNA VICTORIA!!!!
    Ja era hora, ara si k esta apretat el campionat ehhhh!!
    jejejej
    ens veiem a prats!!!
    Alberto, bahalarrampa

    ResponderEliminar
  3. Alberto, te la vas fer a mida la chicane no? Quina casualitat que tothom que intentava passar sense frenar toqués per tot arreu menys tu eh? I al principi anar dient "home, és que volen passar sense frenar i s'ha de frenar i després maniobrar". Tu mateix com el teu acompanyant vau reconèixer al final que no havíeu ni frenat...

    Què passa? que no hi pot haver igualtat de condicions? Tant els Pescallunes, com els No m'apretis, com l'Spedcarro, com els Trencabroques... no passaven per allà si no era frenant i llavors fent la baixada de després sense suficient força...

    A mi em sembla que s'hauria de fer igual per tothom... no que uns tinguessin avantatge i la resta no.

    Però bueno, si et sembla que és la única manera de guanyar tu o un altre... endavant, que per alguna cosa deus ser l'organitzador...

    ResponderEliminar
  4. apretat??? apretat estic yo si vull asistir a prats que per la puta gracia de la chican he trinchat els eixos de devant y una llanta... gracies.
    torno a dirte que les chicans es fan d'un altre manera... perque no vas fer-ne un altre si el que volies era correr menys y tinguer que apurar... a es clar perque llavors has de frenar tu.
    albert no anem be mentres uns tivin cap a casa...

    ResponderEliminar
  5. Primer de tot felicitar a l’Alberto no només per la victòria sinó per l’esforç i la dedicació al campionat, sense ell no seria possible.

    En segon lloc, és el primer any de campionat, estem començant i s’agrairia una crítica constructiva i no destructiva. Entenc que estigueu emprenyats per la chicane, possiblement no estava ben feta, però mai ho estarà en una categoria on la varietat entre carros és evident. No hi ha restriccions en les andròmines a nivell de mides pel que els carretons que som més amples sempre patirem en aquestes curses. Per millorar hem de col•laborar.

    De Sta.Eulàlia a Castellgalí ja es va millorar, es va canviar la palla per neumàtics, la chicane estava marcada al terra i va ser igual en les 3 baixades. Tot i així queden moltes coses per fer però això serà possible si entre tots ajudem a l’organització!


    Ens veiem a Prats

    SpeedCarro,

    ResponderEliminar
  6. Numes dire coses 3


    1-Desde el meu punt de vista crec q la chicane estaba be per als carretons reglamentaris al campionat i els mes habils en cunducio yo a la ultima baixada vai passar sense tocar,pro aixo si frenan pro molt poc.
    2-crec q algunes carreres afavorirant alguns i al contari
    3-despres dir q la direccio nerviosa o directa com la de la bala,l'evo 10,bahalarampa
    (tots reglamentaris respecte al campionat)
    aniram mes be en carreres amb corves rapides etcetc tmb dir q els q van amb dirrecio de cotxe amb molta velocitat anira molt be pro em les corves hauras de ser molt habil.


    VA ALBERTO K TU ESTAN CURRAN MOLT


    SI CREYEU K L'ALBERTO ES VA FER LA CHICANE A MIDA
    POS EL PROXIM DIA LA FEM ENTRE TOTS ENCONTES DE ESTA MENJANT O BEBENT EL CAFE MENTRES TOTS FEIEM AIXO EL ALBERTO ESTABA CURRANT OSIGUI Q NO LI PAGEU AIXO HHOMEE


    Roger
    LaBalaVermella.tk

    Team Roman

    ResponderEliminar
  7. ieieieieieiieiei QUE CULLONS PASA AQUI??Si hi ha algu que te de posar a parir algu aquest soc jo,no els altres!!!
    EM SEMBLA QUE HI HA ALGU QUE ESTA PIXAN FORA DEL TEST!!
    Jo en sidru,vaig ser el primer de queixar-me que la xican era molt estreta i el meu company en jordi tambe,inclus vam dir que aixo no podia ser,que es tenia que fer mes ample!!
    Queixar-nos hu podem fer pero,d´aqui a escriu-re aquestes bojories.......AL TANTO QUE JO EN "SIDRU" QUAN VAIX CALENT TAMBE HU HE FET!!Pero rectificar es de sabis,no MESQUINTOS??
    Ahir va pasar alló i diumenge en pasara una altre i aixins continuament,i com diuen els nostres amics SPEEDCARRO cada baixada sera un mon!!A PER CERT..........ZASCA!!jajajajja
    I no petiu que per part dels PESCALLUNES EL PROXIM DIA AJUDAREM A L´ALBERTO A FER LES XICANS!!Aixins si estan mal fetes ens repartirem les bronques vale Alberto?
    AAAA!!!!!!!ROGER!!!AMB EL MENJAR,EL CAFE I PER SUPOSAT EL CIGARRET DE DESPRES NO SI JUGA!!I aixo no mu pendra ni els carretons ni una tia en pilotes!!!Si vol que sesperi!!AMB L´EDAT JO HU ENTENDRAS!!!JAJAJAJAJJAJA

    PESCALLUNES TEAM!!
    P.D:ZASCA,ZASCA,ZASCA I ZASCA!!JA EN SON 4!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Aixo que han dit per aqui dalt crec que es bastant desmesurat....

    Tal i com diuen Speedcarro i Pescallunes cada carrera es un mon i jo nomes dire:

    ALBERTO NO ELS HI FACIS CAS, NO HI HAURA CAP CARRERA QUE TOTHOM HI ESTIGUI CONFORME, ESTAS FEN UNA FEINA COLLONUDA I QUE SENSE TU ESTARIEM SENSE CAMPIONAT.

    GRACIES ALBERTO PER LA TEVA GRAN COLABORACIÓ AMB EL MON DELS CARRETONS

    Salutacions

    Marc Roman

    (Team Roman)

    ResponderEliminar
  9. A l´hora de montar un campionat hi ha moltes complicacions y dolors de cap, aixó molta gent tant li dona, l´unic que fan es criticar i desprestigiar pero en cap moment fan cap esforç per ajudar al campionat.
    A sobre de no fer res intenten reventar el campionat. La chicane es va montar amb tota les ganes i bona fe.
    El Alberto i jo Gabriel ho vam montar per pasar-ho tots be i disfrutar no per entrar amb
    pol.lemiques.
    Passem olimpicament de tota
    aquesta gent que ni sap competir ni sap perdre.
    DESDE WWW.CARRETONS.TK TOT EL NOSTRE RESPECTE I RECOLZAMENT PER L´ALBERTO.
    ENDAVANT I GRAVETAT.

    GABRIEL

    WWW.CARRETONS.TK

    ResponderEliminar
  10. zzzzzzz A SSSSSS CCCCCCC A !
    z A A S C A A !
    z A A SSSSSS C A A !
    z A A A A S C A A A A !
    z A A S C A A !
    zzzzzzz A A SSSSSS CCCCCCC A A !


    ALBERTO PASSA D'AQUETS COMENTARIS QUE NOMES VOLEN BOICOTEJAR EL CAMPIONAT

    EN AQUESTA 3rs!!!
    Aims a tothom i Pere no t'encantis que et pasem...

    Copilot de la bala vermella

    ResponderEliminar
  11. joder es veia un zasca gegant molava mol :(

    ResponderEliminar
  12. hola a tothom!
    mesquintus anonim amb tot el respecte, em semblan desmesurades paraules que heu escrit, l'Alberto des del meu punt de vista fa les coses amb bona fe per tal de k tot estiguem contents pero aixo es complicat.
    Jo proposaria de cara a la proxima vegada k a l'hora de fer la xicane colaboressim tots els equips per tal de evitar polemiques.
    I per ultim nomes dir na cosa, com mes ample sigui la xicane millor passaria l'Alberto per aixo trobu una contradiccio k digueu k sa la fa a mida kuan air us queixaveu k era massa tancada.... no cal dir res mes.
    FELICITATS PER LA VICTORIA ALBERTO!!
    "Team espardenya"

    ResponderEliminar
  13. Hola gent, us deixo un link per veure les fotos de Castellgalí que jo vaig tirar. Les he penjat al Facebook i apretant al meu nom (aki dalt on posa "Arnau, fotògraf dels Speedcarro) ja s'us obrirà directament la galeria, tant si teniu Facebook com si no en teniu.

    Si en voleu alguna, envieu-me un mail a arnaujm@hotmail.com

    Apa, a cuidar-se,

    ArNaU

    ResponderEliminar
  14. Hola bones!!
    Para empezar, no voi a entrar en ninguna polemica, lo que es triste es que en este caso jo, i otro dia el gabriel nos peguemos las palizas i quebraderos de cabeza que nos pegamos para que todos disfrutemos y haiga gente que diga estas cosas, que quede bien claro que jo todo esto lo hago para que todos lo pasemos bien, i la chicane en principio no la tenia que montar yo pero, todos los voluntarios desaparecieron y me quedé solo, entonces no me toco otra que montarla yo, nadie valora que el dia anterior me tuve que levantar a las 6:30 para ir a buscar la furgoneta, cargarla de neumaticos, volver a mi casa dejar la furgoneta, ir a trabajar, y al dia siguiente llevarlos a castellgalí para intentar hacer de un circuito sencillo algo mas complejo y divertido!
    esa fue mi intencion, y igual que me ha tocado esta vez a mi, espero que cuando le toque al gabriel montar lo que sea no penseis lo mismo, porque recalco que tanto el como yo todo esto lo hacemos por pura diversion!!
    un saludo,
    alberto

    ResponderEliminar
  15. em sap greu el meu comentari i per aixo vull demanar disculpes ya que estava ben emprenyat!!
    yo crec que l'alberto su esta curran un cullo y part de l'altre perque nosaltres (tots) ens ho passem de coña, la meva critica pude ha estat desmesurada pero no que sigui en intencio destruvtiva si no al contrari perque ara en la proxima cursa estarem ajudan en lo posible.

    salut!

    ResponderEliminar
  16. y un altre cosa yo sempre dono la cara no he firmat mai com anonim que aixo crec que diu bastan de mi!

    si puc ens veurem a prats!

    salut

    ResponderEliminar
  17. Ara que tot s'ha solucionat,

    agafeu-vos fort perquè aquest cap de setmana torna SpeedCarro amb més ganes de tornar a estar a les primeres posicions!!

    ResponderEliminar
  18. mesquintusss!!
    rectificar es de savis nanu, viam si apanyes l'andronima i ens veiem a prats.

    "team espardenya"

    ResponderEliminar
  19. una cosa que no he pensat a dir si fan falta pneumatics yo en puc aconseguir una bona pila la meva dona treballa en un taller de canvis de pneumatics farem una mica de propaganda ¨pneumatics trullas¨ ya sabeu nomes heu de demanar. el problema sera portals!

    salut!

    ResponderEliminar
  20. Hola a tothom!!!
    Primer de tot felicitar-vos per aquest blog, i el campionat que heu començat, ja que crec que és una competició molt divertida i emocionant de veure.
    En el meu poble fins l'any passat,també es realitzaven baixades de carretons, pero l'any passat per culpa de la poca participació,ho han tret.Així que, ja sabeu , cara l'any vinent a portar l'espectacle i akesta marxa, al meu municipi,eh!!!!jeje!

    Pd:Sóc una noia,k n sóc del món dels carretons(esper-ho que això n sigui un problema a l'hora de poguer escriure..) però que sapigueu k en akesta pàgina estic aprenent mlt del tema!!! pràctica poca.. però teoría molta!!! jeje.

    -Ivi-

    ResponderEliminar
  21. hola bones!!
    on es feia aquesta baixada que es va deixar de fer???
    qui l'organitzaba??
    perque ja estem confeccionant el campionat de l'any vinent i m'agradaria possar-me en contacte amb l'organització!!
    una salutació!,
    alberto

    ResponderEliminar
  22. Hola alberto!!! encantada de coneixet!!
    Es feia a aiguafreda!!!
    I ho organitzava una amiga meva del punt jove!!!conjuntament amb un noi del poble que està en akest mundillu!!!
    I ja esteu organitzant l'ho de l'any q be??!! carai, això si q es organització!!!
    :D

    IVI

    ResponderEliminar
  23. bones!
    doncs a aiguafreda vaig trucar i no em van fer gaire cas, a mes a mes coincidia amb altres dates d'altres baixades i per tant no era possible que entrés al campionat!!

    ResponderEliminar
  24. bones señors ( i señoretes, q veig q hi ha entrat una xiqueta i tot!!)

    el motiu de la missiva es q l' equip de les terres de ponent AMUNTQUEFABAIXADA ( mes coneguts com "homeeee, los lleidetaaaans), ens retirem del campionat. motius:

    el nostre carreto es arcaic i perillos, ja q de 3 baixades hem creuat dos cops, doblegant la part de darrera i a sta eulalia vam acabar amb un esguinç de turmell del copilot

    tenim seriosos problemes de frens i unes rodes molt vellotes. el xassis no hi ha per on agafar-lo ja q de rovellat q esta se mos desfa en quant intentem soldar-li un reforç.

    en fare un de mou, ja q la retirada es temporal! el ambient i la gent es massa collonut com per deixar-ho aixi per q si!! en serio....sou collonuts tots!

    pero com deia terminator VOLVEREM!! amb un bolido no per guanayr, pero si per arribar sencers al final de totes o casi totes les carreres sense lamentar cap baixa!

    i tb tornarem pq tots els equips sou tots pixapins!!! I BE HI HAURA DE HAVER ALGU DE LES LLEIDES PER TOCAR LOS OUS I ANIMAR EL COTARRO (no li deixare aquest privilegi de showman al pescallunes)

    atentament, albert i carles ...los lleidetans

    pd: us seguirem per aki i us anirem a veure a alguna carrera si podem! fins aviat!

    ResponderEliminar
  25. Bon dia!
    Alberto, i per kina temporada vas trucar, per akesta actual?o per la de l'any vinent?
    Hola lleidetans,encantada de coneixeus a vos, tmb..jeje
    :D

    IVI

    ResponderEliminar
  26. Vaig trucar per aquesta temporada.
    No em van fer gaire cas, a l'ajuntament solament faltava que parles amb la regidora crec que era i, es van fer una mica los locos!
    pero wenu

    ResponderEliminar
  27. lleidetans!!!!!!!!!!esperem ke lany ke be vingueu amb maquina nova i poguem tornaro a passar molt i molt be!!!havera kuan ens tornem a trobar en alguna baixada!!!ens veiem i molts anims!!!!!adeu cracks!!!!!

    ResponderEliminar
  28. com q adeu? vold dir fins aviat, no? jajaja

    ResponderEliminar
  29. Jajaja!!! ja sol passar això avegades.. eske sas k va passar, també alberto? k l'any passat apart de la poca participació,un cop es va donar per akabada la cursa,i la gent es va posar al mig del carrer per marxar, uns carretonaires es van volguer fer els gràciosos, i van tornar a fer el circuit, amb la mala sort, que es van estar a punt demportar-se per davant, a varia gent.. entre ells un cotxet amb un baby.. y diguem que van quedar una mika escarmentats.. pero si tamb volguessiu afegir aiguafreda, al vostre calendari de l'any vinent, jo podria parlar amb la noia que ho organitzaba els altres anys.. nuxe.. km volgueu... Pero el que crec, com més pobles s'apuntin, més carreres, podeu fer, i disfrutar, n??? JEJEJE XD

    IVI

    ResponderEliminar
  30. hola ivi benbinguda!!

    yo hi vaig ser l'any passat aiguafreda, una cursa molt guapa y un circuit espectacular,pero no pots dir que els graciosos eren carretonaires si no que eren les categories lleugeres... espero que la meva correccio no et sapiga greu.

    una salutacio i espero que l'any vinent es pugui caorrer a aiguafreda.

    ResponderEliminar
  31. lleidetans!!!!!!!!!!!

    espero que l'any vinent torneu amb molta guerra!!

    salut!! i fins aviat

    ResponderEliminar
  32. Hola mesquintus!!!Encantada!!! ;)
    No, no em sap pas greu la correcció, al contrari.. així, aprenc.. jeje. Així, que, em corretgeixo, categories lleugeres... eske no hi entenc gaire.. :P
    Aixi, que vos, tmb hi ereu? j tava a la ultima curva, fent de control... Pel, que dius mesquintus, sembla que et va agradar, el circuit!!! aveure, si tem de sort, i podeu venir l'any que be, a aigua!!!! Pero, veu corre amb el mateix carro, que akest any??

    IVI

    ResponderEliminar
  33. si soc el que vaig guanyar pero clar que l'escasa participacio tambe em va ajudar, si mires aqui al blog veuras els participans que som y veuras el meu trasto encara que a sufert alguna modificació.

    salut

    ResponderEliminar
  34. TRENCABROQUES TEAM17 de junio de 2009, 22:36

    bona nit gent!!
    pel que fa la xicane una mika estreta pel nostre carru pro ja ens van avisar que a la meitat d'elles no i passariem!! per tant ens fotem l'any que be ja veurem em el nou carru!!
    pro a prats ja ens veurem les cares tot i que correre sol ( be em dos copis nous) que els trencabroques no i son al complert per tant una mika de "peixet" que seran novatos jejejej.
    apa salut a tothom i bona feina Alberto.

    Sergi TRENCABROQUES TEAM!!!

    ResponderEliminar
  35. Bon dia!!!
    Mesquintus, ja he vist el vostre carro, i oi tant que men recordo de vosaltres!!!!jeje!!
    I haig de dir, k molt xulu, el carro!!! bueno, i el dels altres que tmb he tingut la oportunitat de veure per aki al blog, tmb m'han agradat molt!!!Ara només falta veureus a tots en acció!
    jeje

    IVI

    ResponderEliminar
  36. srta IVI si tens ganes de veurens ja saps el k has de fer, akest diuemnge cap a prats de lluçanes noia. i aixi de pas et coneixem. jeje
    apa vagi be

    Per cert els del betis... ja portem l'eix partit!!

    "team espardenya"

    ResponderEliminar
  37. Boness!!
    Hola team espardenya!!!(deixeume que hos digui, que es un nom molt original,jeje ;) ). I que sapigues que ja ho tink, en ment ja, això de venir a veureus!!!jeje. El que passa es que prats em kda una mica lluny, pero he vist que el més de juliol, veniu per aki a prop( Hostalets de Balenya, Balenya), i akests llocs si k vindre!!! Aixi que si veieu una noia, animan-vos a tots amb uns ponponts akesta sóc jo!!!jajaja (es broma, eh!!)jejeje.

    IVI

    ResponderEliminar
  38. bones gent! soc lo recien retirat! pero no per aixo deixare de escriure al blog ni molt menos!

    ivi, jat podries animar a vaneir a prats! jo probablement hi vagi per veure la colla d' animalots aquestos...i a mi me cau mes lluny q a tu! de fet desde balaguer TOT cau lluny...( es lo q te ser de la millor zona)... i enlloc de animar lo q has de fer es animar-te i ferte un bolido!! te juro q es increible!! ( i mira q lo nostre era lent i lleig q te cagues). respecte a lo dels pompons jo en tinc per casa de algun carnaval....juas juas. i ara ampessarem a vere q cony puc fer per retornar abans q acabo la temporada ni q sigo fora de concurs! q no tinc carro pero ja tinc mono (2,5 kms...me feu enveja cabrons!!!)

    us deixo les meves adreces de correu per si mai necessiteu re o voleu enviar alguna foto

    kangooboy4x4@hotmail.com
    acf4x4@gmail.com

    albert, lo lleideta

    ResponderEliminar
  39. Hola Albert!!!!
    k tal??!!per akelles terres???!!
    Jo ja manimaria ja, a fer un bolido, pero em sembla q el resultat del meu bolido, ho faría volar tot!!!jeje. Per no dir,que tindria problemes, ja no+ per montar un patinet...jejeje.
    Ara aixo si, algun dia baixar amb algun carreto, per sentir la experiència que dieu tots que es tant genial!!això ho haig de provar!!!
    :D

    IVI

    ResponderEliminar
  40. IEP,IEP?¿?¿Que me perdut alguna cosa???Ara hi tenim una dona i tot??Doncs ara si que la cosa es comensara a animar no??jajajaja
    IVI....Desde CAN PESCALLUNES ET CONVIDEM A PROVAR EL NOSTRE CARRETO!!!jejejeje(ja que ningu si ha oferit "burragasos"jajaja)I tranquila no PATEIXIS que quedaras satisfeta!!(Esperu que les meves paraules no es malinterpretin)Per cert soc en Sidru!!!jajaja
    Ara parlu amb els homes!!Hem anat a veure el tramo de diumenge a PRATS i..............OJU!!Em vaixat molt i molt rapit!!!QUE NINGU ES TRENQUI EL CAP!!!JAJAJAJAJ
    Ens la veiem!!

    PESCALLUNES TEAM!!!

    ResponderEliminar
  41. ivi...vigila los pescallunes q stan sonats! si baixes amb ells fes lo testament abans! jajaja.

    mos veiem! dws

    ResponderEliminar
  42. lleidetans si em voleu fer de copis esteu benvinguts encara que sigui per treureus el mono aqui a prats jajaja que jo crec que a la baixada conjunta (si es fa) portare el meu mini volido que amb aixo si que n'has de tenir un parell jajaja.........

    ivi vinga animat a pujar que disfrutaras i oju amb els pescallunes que estan bastan ¡que bastan!! estan molt sonats!!!!

    jo et convidaria a fer una baixada pero la pega es que no aniries tan segura com amb d'altres carros (pescallunes,trencabroques,no m'apretis, speed carro)bueno tu mateixa si vols pujar ni han uns cuants per triar

    salut!!!!!

    ResponderEliminar
  43. Eiiiiiiii!!!gent que tal!!!!!!!
    Pescallunes encantada de coneixet!!!
    I merci per oferirme baixar amb vosaltres!!!La veritat es que em faria molta il.lusió, poguer baixar amb algun carretó algun dia!!!tot i que amb tants avisos, de que esteu sonats..mmm.. m'hauria d'akobardir, pero mira ves per on, que enkara hi posa més emoció al tema!!! jajaja :P

    Albert de lleida, merci per avisarme, taré alerta...jajaja... i l'ho del testament, si al final puju ja el faré ja... jejeje. Pero mira!!! has vist!!! en mesquintus tofereix fer de copilot!!! veus que be, aixi podras apagar una mika el monu que deies que tenies!!! jeje I si al final per algun motiu n pots fer-ho que sapigues que et deixo un dels meus pompons, i animem junts!!!jajaja

    Meskintus!!! oi tant que manimu a pujar!!!amb els pescallunes, amb tu, amb ki fagi falta...i això de que amb tu hi ha una pega de la seguretat.. cap problema... m'agrada el risc!!! jeje..

    Bueno gent, en serio, no m'estranya que aquest torneig funcioni tant be, si els que hi participent, són una gent tant ben parida com vosaltres!!!!!!!!!

    I per si no parlem més aquesta setmana, desitjar-vos a tots, molta sort akest diumenge a prats!!! i recordeu com es diu: l'ho important no es guanyar, sinó participar, i disfrutar!!!(això de disfrutar, es cosa meva..pero hi queda be, eh!!!jajaja)..

    IVI

    IVI

    ResponderEliminar
  44. Avis de una carreraa a Vic 4/7/2009

    Mes info i el cartell de la baixadaa
    http://labalavermella.es.tl/Propera-Carrera.htm?PHPSESSID=2ce22920949f3156fda9fbe570901c42

    Roger
    LaBalaVermella.tk

    Per cert IVI encantada de coneixet desde Vilafrancaa del Penedes
    Team Roman

    ResponderEliminar
  45. TRENCABROQUES TEAM19 de junio de 2009, 20:31

    bon vespre a tots!!

    IVI a mi em falta un copi per prats si t'animes anem em seients de Twingo per tant aniras com una reina i trankila que no estem tant sonats com el Pescallunes, be la primera baixada a artes vem volcar pro no va ser res jejeje(http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1135010608127&subj=1413620919)apa doncs ja o saps si vols venir estas convidada! a i els de lleida tmbe si veniu diumenge i voleu baixar condueixo jo jejejej!1 salut i fins a prats!!
    Sergi TRENCABROQUES TEAM!!!

    ResponderEliminar
  46. jajjajajajajajajjjajjaja! ha entrar la pobra ivi i sou com els donettes, surten places "por todas partes" jajjajajaja. jo casi segur q vindre, portare lo casco per si de cas, pero probablement em kedi fent un reportatge wapo a peu de pista. tot i q no se encara q fare ( lo de baixar de copi mole la idea, pero me mole mes conduir!!) jajaja

    ivi, la bolcada dels trencabroques va ser espectacular, aixi q tampoc tels recomano! de fet no ten recomano cap...ni el meu futur carreto et recomano! juassss

    mos veiem nengs!! desde lleida con amor

    ResponderEliminar
  47. Bona nit a tothom!!!!!!!!!!!!!

    K tal!!!km va tot???

    Hola Sergi(trencabroques)!!!encantada de coneixet!!! k sapigues k es molt temptadora la oferta!!! llastima, pero, k no podre venir a prats!!! jupeeeeeeeee!!! amb les ganes que tenía de pujar amb un carretó!!! Pero, si l'oferta està en peu, per unaltre carrera!!! i encara tik convidada, k sapigues, k jo mapuntu, eeeeh!!!!!!!! E intentat veure el video i no puc!!!jo que volia veure akesta kaiguda tant espectacular, que diuen que vas tenir!!! ;)

    Albert de lleida!!!k és això que no men recomanes a kap, per baixar amb carretó???ains, ains.. Amb les ganes que en tinc jo!!! Tant perill corru???!!!jajaja

    P.D: Roger de la bala vermella, encantada de coneixet tambe!!! ;)
    P.D 2: TRENCABROQUES, potser el video no el puk veure pk al no tenirte en el facebook, no em deixa!!!
    Si em voleu agregar al facebook, aki hos deixo akest link: http://es-la.facebook.com/people/Ivette-Boix-Penas/639226412
    Aixi per aki no donare tant la tabarra!!! :P

    IVI

    ResponderEliminar
  48. emocions fortes?? vine a abrera el dissabte q ve a la tarda-nit q hi ha un circuit de 4x4 ( jo hi vaig)

    mesquintus! no tens un GR?? pos ja saps..a abrera, el dissabte dia 27, de les 19 a les 24h 20 euros inscripcio amb bocata inclos... jo anire a fardar de terrano....juas juas

    ResponderEliminar
  49. UOOO UOOOH un colega me cedeix un opel kadett bereak per desguaçar! ( fa deu anys q esta aturat) wahahahahhah wahahahahah avui he conquistat un kadett,,,,demaaaaa EL MON SENCER!!!

    ResponderEliminar
  50. hola siñors i siñoretes... el motiu de la missiva es q probablement de cara a les dos ultimes carreres tornem! ja he localitzat els tambors de un opel kadett break i estan en relatiu bon estat ( rodar roden, i al tibar del fre de ma frena, q ja es algo) i el mateix colega q me cedeix lo kadett, tb me cedeix un remolc vell per treure els bujes i fer el eix de devant, aixi q aprofitare les bieletes del kadett i els bujes del remolc per fer la direccio i eix davanter...i els tambors per fer l' eix de darrere...ara es hora de agafar paper i llapis i fer-ne los esboços i a l' agost q tinc dos semanetes i no tinc un puto duro...fer lo carreto nou!

    LOS DE LLEIDA CONTRATAQUEM, no per guanyar, pero si per liar-la a cada poble amb el nostre show i humor! OOOU YEAHHHHH kina amocio!!!!!

    albert... lo lleidata

    ResponderEliminar
  51. soc el remolcador de prats,el range tronga,vaig deixa una corretga per remolca , a torna si us plau

    ResponderEliminar