miércoles, 3 de junio de 2009

DE CARA A L'ANY VINENT

Hola bones a tots!
Us comento de cara a l'any vinent seria interesant el poder fer tot aixó una miqueta mes seriós, estic sobrepassat, encara que sembli una tonteria el fet de que cada cap de setmana hagi d'estar fent quilometres per tal de que tot estigui lo millor possible es una bogeria!
A més a mes ara en Gabriel treballa i també va de cul i no pot dedicarse gaire, per tant he pensat en fer com una mena de distribució de la feina.
Hi ha hagut molts circuits que volen entrar l'any vinent al campionat, i per suposat moltissims participants, per tant l'any vinent s'haurà de portar una mena de control tècnic, ja que les normes seràn mes estrictes que les d'aquest any, una de les funcions podria ser aquesta, una altre seria una persona que s'ocupés de parlar amb les organitzacions, una altra de buscar sponsors o ajuts que ens ajudin per exemple als desplaçaments o lo que sigui, una altra seria per exemple anar a veure els circuits per poguer veure en persona com protegirlo, etc..,no se que mes, i hauren moltes feines per distribuir!
la idea es que entre tots puguem fer un campionat millor i mes complet, jo crec que si entre tots fem feina això pot ser increible!
algu estaria disposat a ocuparse d'alguna d'aquestes llavors???
segurament se m'ha oblidat alguna funció, si fos així us agrairia que la posesiu!!!
siusplau poseu nom i lo que voldrieu fer, es perque així en faria una idea del volum de gent!!
moltissimes gràcies!!

3 comentarios:

  1. yo si vols puc fer de controlador tecnic

    ResponderEliminar
  2. ieep!! hola alberto!
    desde sta eulalia el Poma, no se en k puc ajudar xo buenu... tu demana.
    aaapali ens veiem a castellgali!!

    ResponderEliminar
  3. soc el remolcador de prats,el range tronga,vaig deixa una corretga per remolca , a torna si us plau

    ResponderEliminar